Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Första besöket på mvc

Idag var jag och J på första besöket på mvc. Hälsosamtal stod på agendan och det var inget vi inte redan visste som togs upp. Dessutom känns inte bm alls bra det är inget speciellt jag kan peka på det kändes bara inte bra. Nästa besök blir inskrivningen den 12/4 så då får vi se om vi får samma intryck då.

Fick veta att vårt landsting inte erbjuder KUB-test så nästa VUL blir först i slutet av maj vilket känns fruktansvärt långt bort och jag blir nästan panikslagen när jag inser att jag måste bära denna oro så länge utan visshet. Men det får väl gå ändå helåt enkelt.

Är jättesjuk nu dessutom, jordens förkylning och feber, så det finns inte alls ork över till bloggande tyvärr. Finns så mycket jag vill skriva om men orkar inte skriva ner det. Men när jag blir pigg igen så hoppas jag att bloggandet blir bättre igen.3

kommentarer på Första besöket på mvc
 1. Anna skrev

  Så tråkigt att det inte kändes bra med bm. Hoppas att det ändrar sig.
  Krya på dig!

 2. Malin skrev

  Jag har för mig att man har rätt till ett KUB-test oavsett om dem erbjuder det eller inte, speciellt om man känner oro och har kämpat länge för att få barn. :) Så var det för min vän i alla fall. Fråga och kämpa för att få din vilja igenom! Vet hur lång väntan är, min dotter blev precis sju månader igår!

  Lyckohälsningar från en trogen bloggföljare :)

 3. Jag tycker att det är jättekonstigt att man inte får ultraljud tidigare i graviditeten för att få kolla att allt ser bra ut.
  Jag vet inte vad ni har för möjligheter där ni bor men här i Sthlm kan man ju boka privata ultraljud och de tidiga kostar bara ca 500:- och det kan det ju vara värt för att få lugna sin mammaoro!

  Kan tipsa om några om det är något du vill göra! =)

  Kram


Kommentera


5 + åtta =