Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vår lilla Truls!

Sen i onsdags har jag fått allt mer ont i bebismagen så igår beslutade vi oss för att åka in till akuten för att kolla upp att allt var som det ska. Troligtvis är det min fibromyalgi som satt sig nere i bäckenpartiet för jag var öm överallt där nere men det fanns inga tecken på att något annat skulle vara fel vilket är jätteskönt. Vi fick en fantastisk läkare som vi hade vid missfallet också så det kändes jättetryggt. Han kunde inte se några som helst tecken på att ett missfall är på gång, bebisen är precis så stor som den ska vara och slemhinnan ser perfekt ut. Det var helt otroligt att se lilla bebisen igår, vi såg tydligt hur den flaxade med armarna och cyklade med benen. Lilla hjärtat slog så fint och den rörde sig hela tiden. Det var så surrealistiskt att se bebisen röra sig, det kändes som att det var förinspelat och det gick inte att ta in att det är VÅR lilla bebis som ligger i MIN mage JUST NU!

Visa bild.JPG i bildspel

Här är en bild på vårt fantastiska lilla underverk <32

kommentarer på Vår lilla Truls!
  1. Skönt att allt var bra bebisen :) nu har du ju kommit en bit in i graviditeten ju. Tyvärr kan jag inte se bilden på underverket.

  2. Maria skrev

    Det går inte att se bilden :( Kram


Kommentera


1 + tre =