Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Vecka 41 (40+0)

Nu du bebis är du officiellt sen. Igår var dagen D eller rättare sagt dagen BF men dagen kom och gick utan en efterlängtad liten Trulsa i sikte.
Så idag var det dags för extra koll på förlossningen eftersom det är en ivf-graviditet så det var bara att packa in oss och alla saker i bilen och åka de tio milen för att kontrollera att allt är bra med lilla hjärtat. Det visade sig att det var det och livmodertappen är mogen och mjuk och har öppnat sig några cm. Läkaren gjorde en hinnsvepning och nu har jag fått allt mer smärtsamma sammandragningar så vi håller alla våra tummar för att vår älskade unge snart ska vara redo att komma ut.
På fredag morgon har vi tid igen för kontroll och förutsatt att det inte är jättemånga förlossningar på gång då så blir vi igångsatta då annars så blir det på måndag. Men naturligtvis blir vi igångsatta på fredag om allt inte står rätt till oavsett om det är överfullt på förlossningen eller inte.
Men både läkaren och vi tror inte att trulsan håller sig inne tills fredag och jag hoppas med allt jag har att det stämmer! Kom nu älskade bebis vi är mer än redo för att välkomna dig till världen!1

kommentar på Vecka 41 (40+0)
  1. Siri skrev

    Heja, heja!

    Det är spännande att följa dig, och så kul att ni snart har en bebis hos er efter alla motgångar :)


Kommentera


9 × = nio