Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Babblarna på cirkus

image

Det var en spänd och förväntansfull kille som skulle få träffa sina idoler :)

image

Föräldrarna var lika taggade dom!!! Kanske inte över att se babblarna utan mer över det faktum att ”Vickan” ”Danne” å estelle satt precis brevid!

image

image

För er som inte vet vilka babblarna är (ni har garanterat inte barn) så är det konstiga figurer i olika färger och former som sjunger å viftar lite på sig! Dom har gjort 3 låtar också! ENBaRT 3 det är ganska lite om man har två småbarn och snart hört dom på repeat i 3 ÅR!!!! Hur som helst så har figurerna blivit GANSKA populära och jag är nog inte den enda mamman som blivit räddad av 20 minuters versionen på youtube!!!!!!

image

image


image

image

image

image

dans och sång varvades med cirkus konster och trixande grisar!

image

Wince älskade hela showen och var helt lyrisk och det var det absolut viktigaste!!! Ljudet var ibland lite för högt så han fick lite ont i öronen så hörselkåpor är nog att föredra!!

image

image

Efteråt fick man ta bilder och kramas och vår kille var så lycklig!

image

Allt som allt en bra show!! Jag hade nog velat ha lite mer av babblarna och lite mindre dansande getter! Men som sagt huvudpersonen älskade det och det är det viktigaste!!!!

 

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


åtta + = 12