Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Babyshower.

IMG_7263

IMG_7265

IMG_7282

IMG_7285

Var på världens mysigaste baby shower för Matilda igår. Matilda eller  Mahogny som jag kallar henne är en av mina äldsta vänner och jag saknar henne så himla mkt. Nu ska hon i alla fall snart få en bebis och hon blev heeelt super överraskad när vi alla stod på terrassen och skålade i champagne när hon kom hem till sina för’ldrar. Tack för en super mysig dag.

Idag har jag jobbat fram till nu och jag vet att podcasten strular men med tanke på att vi knappt hinner andas nu så får det vänta lite. Ska försöka hinna med det under morgon dagen, Nu ska jag och min gravid kropp äta och sen blir det SÖMN. herregud vad jag ligger på minuskontot när det kommer till det. PUSS

 

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem + = 13