Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Datenight.

IMG_0962

IMG_0974

IMG_0977

IMG_0980

Vilken mysig kväll det blev igår. Brasa skaldjur och bara familjen. Man blir så lugn här ute så det är inte klokt. Släpper alla måsten och bara är! Nu ska vi snart kliva ur myskläderna och gå in till byn för en liten fika =) Älskar verkligen Fjällbacka ni som inte vart här borde åka hit. Har förövrigt lite  ont i halsen och känner mig hängig, hoppas verkligen inte Wince smittat mig med  något. Hörs sen puss

 

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Datenight.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − = ett