Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Det här med bil

Vi inser att vi kanske måste ha en bil nu när vi har barn vilket egentligen är vansinnigt med tanke på att vi bor på Regeringsgatan i Stockholm en av få gator där det kostar DYGNET RUNT att parkera! Det kommer kosta oss multum att bara ha någonstans där bilen ska stå men visst är det väl praktiskt att kunna åka ner till föräldrarna när man känner för det och sådär! I söndags var vi och tittade och jag gillade den här blå saken! Tycker den känns ETT med min aura liksom! Tydligen så var den för liten och färgen var bara att glömma. Så jag får nog tänka om men gullig det är den det måste ni hålla med om! Gullig och fin till våren! Matchar vagnen också! Enligt mig talar allt för just denna! Enligt Niclas inget! Jag är bestört

20130925-230008.jpg

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× två = 2