Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Elodie Details.

IMG_5079

IMG_5080

IMG_5088

Wince i sin nya mössa från Miniroom.se alltså jag älskar hur jäkla skön den är inuti typ som fluffigt mystyg (fattar ni då?) Skulle vilja ha en till mig själv men jag får inte på den på min stora träskalle tyvärr!

Han är lite piggare men fortfarande sjuk, så imorgon får han hänga med farfar när jag är iväg på möte. Pratade med hans läkare idag och vi ska börja med att ge honom astma medicin 4 ggr om dagen varje dag nu istället för enbart vid behov! Hoppas det blir bättre för jag blir så jäkla ledsen när jag tvingas se honom som han är nu  på nätterna med all hosta och luftrör som typ inte existerar.

Idag fick jag för mig att han kanske har sådana besvär för att jag dammar för dåligt så då drog jag ut alla mattor och har vädrat hela huset, slidat runt med dammsugaren i 190 knyck halva dagen så nu är det fanimej kliniskt rent!

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


1 + = åtta