Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

En preggo återblick

har vart sängliggandes i 2 dagar nu fy fan alltså kräks, mår illa har huvudvärk och fart på tarmsystemet om jag säger så!!! Kan typ inte resa på mig alltså!!! BLÄ

hur som började rota lite bland gamla bilder och började jämföra graviditeterna! Sjukt ändå att jag gick en hel månad längre med wince än med Bianca! 1månad när man är gravid känns som 2,5 år TYP

image

Här var Ja i vecka 36 med wince

image

Kolla minen haha här var nog dagen D men han vägrade ju komma! Var på hinnsvepning! Åhh kommer ihåg min mvc sköterska på mama Mia i Stockholm helt fantastisk vibeke hette hon! ❤️

image

Här i vecka 41 han kom i 42 men det verkar vara sista bilden :) orkade väl antagligen inte haha! Fy fan som jag mådde! Kommer ihåg så väl att jag verkligen inte kunde andas! Bebis höll typ på att komma ut genom munnen kändes det som! Hade super högt blodtryck och varje kliv var en pärs!

image

v 30 med Bianca världens enklaste graviditet !!

image

Här i v 36 hon kom ju med snitt v 38

image

Dagen innan snittet!! Ganska big! Jag gick upp väldigt mkt under mina graviditeter mellan 25-30 kg båda gångerna! Orkade inte hålla på att vara duktig jag vräkte i mig och njöt av pasta bröd godis ja allt jag kom åt!

Idag ligger jag 5 kg plus fortfarande och dom ska bort innan sommaren det lövar jag

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − tre =