Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

FRIDAY!

Fredag!!

image

image

Fredagsmys står på schemat och jag sitter och letar recept! Skulle vilja laga något nytt gott och lyxigt! Känns som det är samma rätter som går på högvarv här hemma! Tips mottages gärna!

Helgen i övrigt är rätt oplanerad jag ska försöka plugga matte! Och imorgon tror jag det blir någon form av häng med vänner! Jag ska bara släppa in elektrikern som äntligen ska komma och fixa dimmrar (skriver man så) i hela huset! Ska bliv så skönt för just nu har vi några turbo lampor som är lite sjukhusvarning på! Sen blir det min sedvanliga fredags handling! Älskar den handlingen! Ni vet jag tjatar ju om den jämt! Den sätter liksom ribban på helgen! Blir det blommor, lyxfrulle eller blir det det inte det är den stora frågan!

Påtal om något annat så tack för alla mail och kommentarer ang att jag skriver om lillemans utredning! Jag har verkligen varit i valet och kvalet om jag ska dela med mig eller inte men sen kom jag fram till att jag självklart ska dela med mig av mina känslor och tankar kring detta för det är VIKTIGT! Jag vill bara se till så att det inte kommer drabba W i framtiden på något sätt!  Detta är något vi ska våga prata om mer och framförallt inte skämmas för! Och jag tycker heller att man som förälder inte får lägga skuld på sig själv vilket jag gjort mycket! Jag har liksom tänkt att det kanske är jag och mitt sätt att vara som framkallar utbrott,rädsla eller annat! Att vi misslyckats som föräldrar för att han inte alltid mår bra men jag vet att det inte är sant för som vi kämpar och har oss! Vi har fått prova oss fram och nu med lite hjälp så har vi hittat ett sätt som funkar såå himla bra! Inte bara för W utan även för hela familjen! Att se framsteg ger mig så himla mycket energi ska ni veta! Att kunna få på min son pyjamas utan att det tar 20 minuter med utbrott och skrik det är sånt som jag blir lycklig av! Genuint lycklig!  de dagar då han är mer glad än ledsen är det bästa jag vet!!!

Nää hörni nu babblar jag igen och elektrikern kom så jag ska låta honom göra sitt jobb så hörs vi sen puss på er

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 − sex =