Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Gravid vecka 14.

Gravid vecka 14

gravid v 14

Hej på er. Ytterligare 1 vecka har gått och jag mår fortfarande bra. Inga konstigheter. Hade det inte vart för ultraljudet och den växande magen hade jag nog inte noterat att jag är gravid. Magproblem har jag dock. ganska mycket ont i magen känns som om tarmarna har lagt av. Till Niclas stora förtret. får börja käka plommon eller någonting. Minns att det var likadant med Wince. Och det blev inte bättre med tiden. Nää hörrni nu ska jag packa väskan och åka mott Fjällis.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − två =