Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Hallen där nere

Vi målade ju om golvet där nere och jag är så nöjd!! Har så svårt för det som var innan typ ek parkett eller vad heter det? Inte nog med att det var ek-vad-det-nu-va det var repigt och sliter som tusan!

image

Före!

image

Efter! Målat golv samt väggar i grått och bytt lister!

image

image

Nu ska jag bara hitta en taklampa sen byta ut vårt sovrumsvalv! Drömmer om ngt sådant

image

Kan någon fixa detta åt mig :)

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Hallen där nere
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 × ett =