Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Havets hus-Lysekil

Idag tvingade jag iväg mitt sjuka jag och barnen till havets hus i lyseskil! Här kommer en liten recession

image

När vi kom dit så visade det sig att det egentligen var stängt! Vilket inte stod på nätet men den trevliga personalen såg väl att det höll på att brista för mig så dom släppte in oss ändå! Dom höll på med renovering men det sket jag fullkomligt i! Var bara lycklig över det faktum att vi skulle få kolla på lite fiskar efter en helvetes bilresa med kaskadspyor och nerkissade brallor! (Not me)

image

Väl där fick vi låna en sulky eftersom det är lite trångt i vissa gångar och då kan de va svårt med dubbevagnen! Bianca älskade den!

image

Huset i sig är väl ingen oh-My-god upplevelse men det finns stora akvarie med allt ifrån räkor till hajar och för wince som älskar hajar mer än han älskar typ mig så var det ju jätte lyckat!

image

Det går ganska snabbt att gå igenom men dom har också en lekhörnan med ”låtsas gräs” där det fanns rutschkana och lite leksaker som både han och Bianca tyckte om att hänga i!

image

image

image

Vi var där i ungefär två timmar och mer än så behöver man verkligen inte:) men allt som allt en väldigt mysig dag och framförallt SUPER trevlig personal! Efter en stund så gick vi upp till fiket tog en chockladboll sen gick vi till den lilla affären och köpte en hajbok och efter det åkte tillbaka till Smögen!

image

image

Havets hus Lyseskil

inträde 120 kr för vuxen

grattis för barn under 5 år! Mysig dags aktivitet men man ska kanske inte ha super höga förväntningar det är inget  universeum !

Men LYCKAT

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ sju = 8