Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Magen före/efter

Jag undrade verkligen hur magen skulle te sig efter att han kommit ut och nu kan jag göra en liten utvädering om ni är intresserade. Min nuvarande mage är ungefär som en såndär Jello pudding (eller vad dom heter) ni vet dom där som finns i flera olika färger och är skit äckliga, brukar finnas som desserter på all inclusive hotell. Det liksom dallrar lite gott och ganska länge om jag rör på magen. Man märker att det är för mycket hud liksom. Typ som på biggest loser deltagarna när dom gått ner riktigt mycket i vikt och bara har kvar huden, ungefär sååå är det. Inte direkt glamoröst men mycket bättre en min höggravida mage. Jag fattar knappt att jag var så stor i slutet som jag var. Herregud vilket vandrande hus! Jag tänker som så att jag kommer köra på vila i ungefär två veckor till sen ska jag verkligen börja träna. Måste hålla motivationen uppe bara =) bilderna är alltså tagna någon dag innan förlossningen samt en vecka efter.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 1 = tre