Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Mått vecka 3

Nje alltså denna veckan har det verkligen stått still vilket känns lite segt, men jag fattar ju att jag inte kan minska varje vecka, det går ju lite upp och ner men jag kämpar på. Tycker dock det är skönt att den akaliska veckan är över för det var väldigt jobbigt. Just nu kör vi ett tömma frysen race eftersom vi flyttar så jag äter väldigt konstiga saker. Bra men konstiga haha.

Magen oförändrat 87 cm

Låren oförändrat  54 cm

Armarna 25 -1 cm

vikten ligger på 56.6 kg.

Men vi fortsätter och kämpar på. Jag ska strax t min 1,5 mils promenad =) Bikinisäsongen närmar sig

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 × = arton