Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Min födelsedag

Idag bara så ni vet =) dagen har spenderats på längdskidorna. Min nya hobby. Sen har jag varit på någon form av djurpark eller reservat eller vad man kan kalla det. Nu ska jag snart öppna upp en god flaska rödvin och äta fin fina ostar som jag köpt till mig själv. Finland levererar med en massa sol och snö. Wince är lycklig och jag med. Bara Niclas som fattas. Jag saknar ihjäl mig efter honom.

IMG_5981

 

IMG_5982

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − = 2