Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Mr.P

2015-08-25 22.16.52

IMG_8132

IMG_8128

IMG_8125

IMG_8131

Vilka mini bilder det blev. Skitsamma jag har i alla fall tagit mig ner på stan idag för en middag med Frida och Matilda. Vi var på Mr.P och maten var super. Alltså sashimin jag åt var to die for. Råbiffen också för den delen så det kan jag verkligen rekommendera. Skönt att komma hemifrån och känna pulsen lite måste jag säga. Och tack tjejer för en super trevlig kväll. Nu ska jag passa på och umgås med mannen lite. Vi är faktiskt hemma samtidigt så nu blir det till att ”gosa” wihooo

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex − 5 =