Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Nya dörrar!!

Alltså phuu det är mycket som ska göras som man inte tänker på när man köper hus! Just nu har vi ju målat golven där nere och det känns så satans bra! Men när väl golvet är nytt å fräscht så inser man ju att man behöver nya lister as well! Och byter man golv lister så behöver man byta taklister, ja ni fattar grejen!! Hur som helst så ska vi förutom Lister (och allt annat) byta våra innerdörrar och in till vårt sovrum skulle jag vilja ha något sånt här!

image

image

image

För att få in ljus i hallen där nere som inte har fönster! Nu undrar jag vart fasen jag ska hitta någon som kan hjälpa mig!! Jag behöver alltså en sån här variant och sen 7 ”vanliga” innerdörrar! Vet ni ngt bra företag så hojta till!!!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem × = 35