Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

På semester

Imorgon gör vi det, vi tar båten till Finland sen kör vi typ 90 mil rätt in i skogen vi baxar bort ett par 100 renar från vägen sen är vi framme. Framme hos min stålmormor. Ja hon bor själv där ute. Jagar åker skidor bastar och dricker gammeldansk. I 10 dagar ska vi vara där. Jag kommer antagligen göra allt jag nämnde förutom att jaga. Sen tänker jag addera mycket sömn, träning, rödvin. Vi är 8 familjemedlemmar som åker och det ska bli väldans trevligt. Tyvärr så åker inte Niclas med då han måste jobba. Men vi klarar oss säkert vilket han antagligen inte gjort där uppe.

Jag packar och känner att jag antagligen måste tänka om….

001

För övrigt så är är hela lägenheten nerpackad i lådor och allt är ett kaos.

002

003

008

Nu ska jag kila ner till NK och handla gottigheter till kvällen för vi ska ha en dejtnight med skumpa och galet god mat, tända ljus och det obligatoriska hånglet.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”På semester
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × 7 =