Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Pilgrimsmussla.

IMG_0899

Har man en syster som älskar matlagning ja då har man det och då kan man skatta sig lycklig när hon ställer sig i ens kök och ”kastar” ihop en förrätt. Jag älskar pilgrimsmusslor alltså ÄLSKAR typ lika mycket som jag älskar nagellack och sex och när jag fick smaka denna blev det ett idol-kirsti-hallelulja-moment i min mun.

Pilgrimsmussla på en bädd av sötpotatismos med ingefära, på detta lite mandlar, chili, dill, vårlök, sesamolja och massa annat gott. Vill ni få lite matinspiration så besök @whitearchive

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex × 6 =