Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Shopping till huset.

Åhh det riktigt pirrar när jag tänker på huset och flytten. Stora delar av min tid går åt till att surfa inredning. Nu har vi äntligen beställt soffa, matsalsbord och lampa. Vi är en bit påväg. Segt  bara att det är så långa leveranstider men men den som väntar på något gott.

a9ee5559-d3e9-4642-aff3-5a5487376ec6

image5BEGL2N3

2828050_6504 (w800_q100_u)

Vill börja sätta igång nuuu.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 2 = elva