Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Sista bilderna från family partyt

en femrättersmeny

image

Inte äckligt direkt!

image

Men bild på pärondrömmen!

image

Crispy Salma!

image

Beef and beets!

image

Lilla Harry ! Bianca och Wince kusin! Så kul att det bara skiljer 6 månader på dom små!

image

Alla kvinnor! + Bianca

image

Tre generationer Samuelsson!

image

Wince å Marcus

image

Harry,Marcus mamma och Niclas!

image

Jag och Tommy! (Som alltså är min styvfar)

image

Bandet ”sun trip” hade skrivit en låt till Eve!

image

Lovisa Evelina och jag!

image

en fantastisk kväll! Men jag förstår inte hur jag ska klara mig utan min syster! LA är långt borta!!! Usch jag har vart helt sentimental hela dagen! Bara gråtit! Känns som om att alla mina närmsta vänner är så långt borta och det är tungt.

Love you family

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Sista bilderna från family partyt
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 × = femtio sex