Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Sista magbilderna

IMG_0555

IMG_0556

Sådärja sista magbilden sen slipper ni sladdriga tuttar och enorma bukomfång, i nästa vecka är det bara sladdrigt och antagligen värre. Som ni kan se så är jag ju helt sprickfärdig. Men imorgon är det dags, startar med en igångsättning kl 15.00 och sen får  vi se om det blir snitt eller förlossning. Jag ser glad och lugn ut på bilderna men inombords så gråter jag. Är så fruktansvärt nervös och helt kräkfärdig ungefär varje vaken sekund nu. Jag är helt och hållet livrädd och det kanske kan låta fjantigt men så känner jag och ni som har andra åsikter får hemskt gärna vädra dom någon annanstans än just här inne just nu =)

Försöker ha en normal helg med familjen och göra vanliga saker men det går liksom sådär. Min räddare i nöden nu är Simona Ahrnstedt och hennes böcker om överklass sex och snygga människor som jag sträckläser för att inte leva i min egen verklighet. Ja men jag återgår nog till boken nu känns bättre så så kan ni följa mig här och på Instagram imorgon om ni är intresserade över hur det går. @lindahonkala  tack för alla fina kommentarer och hejarop love you

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

6 reaktioner på ”Sista magbilderna

  1. Har känt igen mig så mycket i din graviditet, jag mådde också för jävligt min andra. Var verkligen nere i botten av brunnen och skrapade. Blir ledsen bara jag tänker på det. Tyvärr vill folk alltid ha förklaringar, mer än att ”det är jobbigt att gå över tiden”. Det är absolut omöjligt att jämföra och ställa graviditet mot graviditet och vad som är ”tuffast”. Vi lever olika liv, har olika intressen, arbeten, fritid och krav hemifrån och på oss själva. Framförallt erfarenheter från tidiga graviditeter och förlossningar som du dessutom har… Du hintar om att det finns de som kommenterat negativt kring att du mått dåligt i din graviditet. Vad ska jag säga, jag blir också ledsen av det. Eller ja, tråkigt att det finns folk som inte förstår bättre. Orka ens bry sig egentligen. Föda två barn ska vi göra, men tippetopp skall vi alltid må och Gud förbjude om magen inte dragit ihop sig efter 6 veckor! Kram Linda cyber-systerskapet är med dig

  2. Stort lycka till!Har själv 9 dagar till min igångsättning om det inte blir ett kejsarsnitt.. Fruktansvärt påfrestande att inte veta vad det blir och stå inför något som man är så rädd och orolig för.Håller tummarna för att du får en bra upplevelse denna gången!
    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra × 8 =