Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Skaldjur och vänner!!

Vilken kväll vi fick igår!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Vi hade Victoria och Alex över på skaldjur och bubbel! Så härligt att få sitta och prata, skratta flamsa tramsa och vara allvarliga fram till på småtimmarna! Så gött att ha kompisar som också har ett ställe i fjällbacka! MER sånt här säger jag bara! Tack snälla för en fin kväll!

Idag är man lite seg i skallen familjen struttar fortfarande runt i pyjamas det blåser storm ute  brasan är tänd och Alfons film på tvn! Klagar inte på livet!!!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− fem = 2