Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Skönhets favoriter

image

image

imageJag har några favoriter som alltid ska finnas i mitt badrumsskåp och det är bland annat dom här rackarna!!!

Från vänster längst bak

Björn axens Instant root lift en kräm som man applicerar i hårbotten (på torrt hår) för att få volym!!! Till en början var jag skeptisk för jag var bombis på att man skulle bli fet i hårbotten  men icke!! Den funkar super bra och ger bra med volym utan att man behöver kämpa ihjäl sig!!

Batiste torrschampot!! En riktig budget favorit!! Kostar typ 49 kr!! Luktar gott och är väldigt effektiv på fett hår!

 Redken extrem anti snap!! En leave in treatment för skadat hår! Den har gjort underverk på mitt!!

Läppstift från loreal nr 392 är den perfekta mörkröda nu inför hösten! Piffar upp vilket tråkigt tryne som helst!

Nuxe hudvård! Har precis börjat testa och gillar den skarpt!!! Känns super skön på huden

glam bronze cushion de soleil från loreal är ett ”fuktigt” solpuder som ger en såndär perfekt och lagom gyllene touch utan att se glansig och fet ut!

Min dermaroller! Jag älskar den och använder den titt som tätt och jag tycker mig se att huden blir lite piggare och snyggare faktiskt!

Nagellack! Alltså fina naglar är så viktigt (tycker jag) essies är en klar favorit hos mig! Dagen till ära har jag på mig färgen the IT-factor

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem + = 10