Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Sol och Smögen!

En natt med astmaattacker gjorde att vi bestämde oss för att ha lilleman hemma idag och eftersom solen sken och kusin Harry var på smögen så bestämde vi oss för att puttra dit över dagen!

image

Häng i lekparken

image

Alltså villen kick man får av solen!

image

Frida och Bianca :) så kul att för Bianca att ha en kusin som är jämngammal !!

image

Vi hann med kaffe , lunch och häng i solen innan vi åkte hemåt igen! Nu landade vi precis i gbg och jag ska omedelbart ta tag i en bajsblöja sen blir det bad för hela familjen! Hoppas ni fått lila mkt sol som jag pöss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 + sex =