Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Toso,vänner,kärlek

Igår så checkade vi ut från allt som har med bajsblöjor och sjuka barn att göra, satte på oss partystassen och åkte in mor stan!

image

All black!

image

Mötte upp våra älskade Stockholms vänner på gothia för en drink innan vi alla fyra gick vidare till toso för att möta upp Basse och Carolina!

image

Det blev en magisk 5 rätters meny! Toso levererade som vanligt och jag måste nog säga att det är bästa restaurangen i stan!

image

En mugg sake och man var i en annan värld!

image

image

image

Törstigt gäng!

image

Suddiga bilder!

image

Jag å christey

image

Det bästa var när Ola öppnade sin kaka och fick ”du kommer snart bli bjuden på fest” ni som känner Ola fattar! Sjukaste kakan för sjukaste mannen!

Efter toso blev det post och sen trillade vi hem vid tre snåret! Seg idag men man för skylla sig själv! Nu SOFFAN

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett + 5 =