Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Träning och SKOLA!

Hua hua! Nu har man varit på gymmet också! (Varför måste man alltid skryta om det) 5 månader sen sist och jag fick vara där i 17 min innan Bianca började gråta på minisats!

image

MEN jag ska verkligen ta tag i det här nu! Mrs dålig karaktär ska försöka så in i bomben. Jag får väl typ skola in henne på gymmet jag ser det lite som dagis träning för henne och Fett dödare för mig.

image

image

image

Kolla minen haha! Alltså det går undan nu! Hon går inte själv än men mot väggar och möbler kan hon traska runt annars är det krypa som gäller och jag hinner inte med! Hon rycker sladdar äter bajs hon kryper i sån fart att knäna är sönderbrända! Det typ ryker om henne!

Jaja en annan ångest macka är att jag börjar skolan idag! Matte på kvällstid. Jag som suger så på siffror alltså ber till Gud att det ska gå bra! Detr så mycket x och konstiga tecken rena kinesiskan men men nu ska jag slänga i mig lite lunch puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − = 8