Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Trött mamma

Idag har jag haft min fina lillebror och hans mamma på besök (vi har inte samma) vi drack kaffe snackade skit och gosade med lillkorven! Efter det gick jag och min man ner på stan för att köpa mig ett par glasögon då jag börjat bli en fara för allmänheten med min dåliga syn! Och jag vill definitivt inte köra bil med bebis och starr! Hittade ett par svarta snygga bågar som jag köpte och får om tio dagar ska bli magiskt och se:) jag tror en helt ny värld kommer öppna sig för mig! Efter brillorna så gick vi och hämtade ut ett paket som kommit från haparanda. Det var min kära gudmor och kusin som skickat en massa fina saker till Wince! Vi blev överlyckliga. Tack så jätte jätte mycket! Vi är så grymt bortskämda med paket och blommor nu så det är inte klokt! Tänk om man alltid skulle ha det såhär:) kanske blir ett gäng ungar till iallafall! Bara för snittblommorna liksom. Ikväll ska jag slita mig från mina killar för första gången och det är med skräckblandad förtjusning jag ska iväg till grannhuset och lämna en present till min kära vän som fyller år! Får se hur länge jag klarar av att vara hemifrån. Får väl pysa hemåt när tuttarna börjar läcka och tröttheten ta över. Nytt nagellack dagen till ära! Tyckte det var ganska coolt, eller så vill jag bara flasha med ringen lite oklart. Bild på en trött mamma har ni också! Hörs sen puss

20130928-170543.jpg

20130928-170551.jpg

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 5 = trettio