Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Vad gör vi?

Vi kämpar på! Killarna är och tömmer det gamla huset! Förhoppningsvis blir det klart idag! Jag försöker komma i kapp med tvätt och annat!

image

Men har man en Donna som klättrar på allt och är snabb som en vessla ja då får man inte mkt gjort

image

Spokar upp en sak per dag typ

image

image

Ska se till att mata familjen nu hörs sen puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 × = sex