Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Våroutfit

IMG_0921

IMG_0922

Hej på er! Påskledigheten stundar och jag håller på att packa inför vår helg i Fjällbacka. Det är lite och tänka på när man ska vara borta ett par dagar och har två småbarn. Well Well jag älskar att fira påsk i Fjällis man kickar liksom officiellt in våren. Tar ett premiär glas med rose och hoppas på en eller två solstrålar. Förra året så badade faktiskt Niclas syster men ni behöver inte oroa er för mig jag kommer inte bada om det så är det sista jag gör.

Svängde förbi Cubus häromdagen och ska jag vara ärlig så har jag nog aldrig handlat där men ojdå jag hittade en hel våroutfit för under 1000-lappen vilket gjorde mig glad då jag fortfarane har 10 kg kvar innan kroppen är back on track. Nää hörrni jag ska fortsätta packa innan lillan vaknar. Puss på er

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Våroutfit
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio + = 14