Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

When you try your best.

Hej kompisar. Dagarna passerar som om varje timme vore 1 minut. Ingen tid finns över för verken hångel eller annat. MEN nu ska ni höra. Niclas jag och Wince har hela 48 timmar ihop i helgen och det känns helt magiskt. Det blir Fjällbacka för hela slanten och vi startar fredagen med skaldjursfrossa Alabama. Jag förstår typ inte hur folk får ihop livet. Hur gör man med VABBANDE, hämtande, lämnande, tvätt, städ, matlagning, alltså man får ju inget liv över har jag räknat ut smart som jag är. När både Niclas och jag jobbar typ heltid då har vi typ 40 minuter ihop i soffan innan vi går och lägger oss och då har vi inte städat, tvättat etc. Hur gör alla småbarnsfamiljer egentligen?

Imorgon är jag ledig så då kommer graviduppdateringar och annat kul upp. Om jag nu har tid över efter att jag städat, tvättat och lagat mat dvs 😉 nej tusan någon måtta får det vara. skaffar nog städtant och köper hämtmat på thaien borta runt hörnet.

Nu ska jag äta middag. jag menar klockan är ändå 21.12 så det känns som om det är läge nu, eller räknas detta som nattamat?

P.s i love you, tack för alla fina kommentarer och mail, jag blir så himla glad, på riktigt skit glad.

IMG_7112

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 3 = tre