Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

det dära tålamodet….

2011-02-24 @ 08:26

…som Tyra ibland visar upp kommer garanterat inte från mig. Hon har fått för sig nu att hon ska sitta på stolen och titta ut efter frukost. Tyra är en vanemänniska som gärna vill göra samma saker varje dag. Eftersom vi bor på en ganska sömning villagata, speciellt nu på vintern, så kan det ta ett tag innan hon får syn på hundar, bilar och barn, som är liksom högvinsten hos Tyra. Men hon väntar och väntar.

IMG_3701
IMG_3705

Dålig blogguppdatering här på sistone. Jag tror det är köldknäppen som gör det. Tyra och jag tog oss iallafall till öf igår och lekte av oss lite. Tur det, för när vi kom hem var jag redo att dra nått gammalt över mig. Ont i huvet som bara den, det har släppt lite nu under natten. Jag är inte så förtjust i huvudvärksabletter, men överväger att knapra i mig några.

Här visar termometern på minus 20 så det blir inomhusaktiviteter idag med, jag tänkte försöka ta mig till bokrean och kanske ett besök i kyrkan på deras öf, mest bara för att få snacka av mig lite med de andra mammorna och papporna. Att bara vara inne har jag ju så svårt för. Måste kanske träna upp det. Jag och Madde hade tänkt att åka in till Junibacken idag egentligen och gå på deras sångstund för barn under 3 år. Men min huvudvärk och en sjuk Lukas satte käppar i hjulet för det. Nån som varit på Junibacken med sådana här småttingar förut, eller varit på deras sångstund? Är det knökfullt med folk eller är det OK? Vi tyckte idag hade varit den perfekta dagen, dagen innan lön och veckan innna sportlovet, det hade ju ala förutsättningar för att vara lite mindre folk idag än i vanliga fall….Kommentera


fyra × = 16