Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Gustavsbergsbadet

2011-02-22 @ 13:48

badet
bild lånad från Gustavsbergsbadet

Idag drog vi och badade hela familjen på förmiddagen. Med ett nytt snökaos i sikte så kände vi att det var läge för en varm och plaskig förmiddag, annars blir man ju tokig i det här vädret. Jag kan iallafall rekommendera Gustavsbergsbadet på Värmdö. Det är lagom stort (en äventyrspool som man kan simma utomhus i också, ett par vattenrustchbanor, en fors, plaskland för de minsta, motionsbassäng och en babysim/rehab bassäng som är varm och lagom djup). Idag var det nån skolklass och ett par dagmammor där, och så några andra mammor och pappor med bebisar och barn. Inte speciellt stojigt och stimmigt, och det är sådär härligt varmt inne i äventyrsdelen hela tiden. Tyra fick testa såna där armpuffar för första gången och efter en stund hade hon förlikat sig med tanken på att de skulle vara på armarna. Efter lite övning och några kallsupar så hade hon fattat att man flyter med puffarna på armarna bara man håller upp huvudet. Det krävs nog inte mycket övning innan hon tar sig framåt själv med de där på armarna också.

Just nu håller de på att bygga en ny simhall i Tyresö som också den ska få en äventyrsdel. Det ser jag verkligen framemot. Jag tycker det är ganska mysigt att åka till simhallen och det är en lagom utflykt för en liten Tyra märker man. En timme räcker för henne, sen är hon nöjd. Nu håller jag på och brassar på i braskaminen, för det verkar bli ett rysligt väder, det snöar på tvärsen och det är ett mycket dåligt tecken..

IMG_1619
min badbrud…

IMG_1621
…som inte hade speciellt bråttom hem utan hade kunnat stanna en stund till. Fastän hon var så trött så hon hade kunnat somna stående.En kommentar på inlägget “Gustavsbergsbadet”

  • Elin

    Gud vad härligt att ha ett äventyrsbad i närheten, här finns det bara ett vanligt badhus som vi aldrig lyckas besöka men jag har hört av andra föräldrar att det är jättekallt i bebispoolen vilket inte verkar så bra.. Så himla stor ( gammal inte tjock alltså..)Tyra ser ut att vara i sin ryggsäck, så himla gulligt! Det är en bra idé att måla väggarna i barnrummet tycker jag, lättare att förnya sig då och så kan man ju göra en egen väggmålning om man vill :) Jag ser också fram emot att inreda alvas nya rum, jag tycker ju att det är så kul så jag vet inte vad jag ska pyssla med nu när rummet är klart! Och du får jättegärna köpa tavlor av mig om jag nånsin lyckas med det projektet ;) kram

    2011-02-22 kl 8:05 e m

Kommentera


sju × = 21