Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Höstnytt

2012-07-24 @ 21:22

asics

Jag har hittat mina nya löparskor, det blir ett par Asics Oberon. Jag har aldrig haft Oberon förut, men de ska ha lite mer dämpning i mellanfoten än de andra Asics som jag haft tidigare. Jag har helt fastnat för ett märke vad gäller löparskor, och har man hittat nått som funkar så gör man nog klokt i att hålla sig till det. Jag har testat andra märken tidigare för överpronation, men har alltid bytt tillbaka till Asics. Och färgen på dem här, gråa och blåa, helt överlägset snyggaste jag sett på länge!

När jag ändå satt och klickade runt på Zalando (dem har sjukt mycket skor, och Asics modeller som man annars knappt hittar i Sverige) så hittade jag ett par nya gummistövlar till Tyra.

Vi är så himla nöjda med hennes Viking, så jag var nära att rutinmässigt klicka hem ett par likadana fast två(!) storlekar större. Hon har gått från strl 23 till 25 sedan förra hösten, så det går inte att skicka henne till dagis med de hon har nu som är på tok för små.

Men sen såg jag ett par som jag helt fastnade för från tyska Romika. Dessutom giftfria, vilket jag föredrar i alla slags gummiprodukter. Och priset sen då, 179 kronor. Dessutom har ju Zalando portofritt och fri retur. Lägg till att man får 100 kronor rabatt om man anmäler sig till deras nyhetsbrev. Värt att testa med andra ord. Hoppas dem är lika fina i verkligheten som på bild. Och kanske kanske kan vi ha skaffat ett par som inte halva avdelningen på dagis redan har?

Frågan var ju bara, vilken färg? Det blev ett par gula. Och jag är helt säker på att Tyra kommer att storkna av förtjusning när hon får se sina nya gula skor. Stövlarna hittar ni här, och storlekarna verkar ta slut i nått slags rasande tempo. Antar att det är på semestern vi sitter och införskaffar barnens höstgarderober.

romik2romik3romik1

Alla bilder är lånade från ZalandoKommentera


2 − två =