Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Om Linda och bloggen

Jag är en tjej på 28 år som kommer från Sundsvall. Sedan 2003 så bor jag i Stockholm, och har här efter studier och bra jobb och en fin familj rotat mig rejält. Jag bor med min sambo och vår dotter i en nybyggd villa i Tyresö och vi trivs hur bra som helst!

Vi är en familj som gillar att röra på oss och vara ute i naturen. Jag har löpning som mitt stora intresse och är väldigt stolt över att ha sprungit Stockholm Halvmarathon 8 månader efter min förlossning. Jag försöker att lära mig att ha tålamod nog till att plocka svamp, men jag är nöjd av att bara få röra mig i skogen. Annars så är det skärgården och båtar och salta bad som gäller hos oss på sommaren.

Tyra föddes i december 2009, förlossningsberättelse kan ni läsa här

Om bloggen:jag har sedan tidigare bedrivit bloggen Lindas Blogg men valde i december 2010 att flytta över mitt bloggande hit till minbebis. Jag är mycket nöjd med det, och vill ni läsa äldre inlägg så hänvisar jag er till gamla bloggen där ni kan botanisera i inlägg från februari 2010.