Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Mallis!

2011-02-28 @ 13:38

Är så less på vintern nu, och jag behöver SOL SOL SOL. Sitter och går igenom alla stora researrangörers hotell för en liten vårresa. Det lutar åt Mallorca OM vi kommer iväg nånstans. Nära, barnvänligt och det finns det som jag är ute efter just nu: solstolar, pool, lekparker och ett hav. Tack. det vill jag ha. Nu letar jag vidare. Nån som har nått bra tips på hotell på Mallis om man har en hoppjärka på 1.5 år som gillar pooler, lekparker och att klättra på stolar?5 kommentarer på inlägget “Mallis!”

 • Alex

  Usch! Don’t get me started om utlandssemester! Alla har det bokat och klart medan vi inte kommer ha råd med sån lyx i sommar. Jag vill ju bara ha en helt vanlig charter!

  Katach har vi faktiskt tänkt åka till och kolla in. Man ska stödja såna lokala grejer tycker jag. Tyvärr kan jag tänka mig att det är i största laget så att man hela tiden måste gå efter och passa. SaltsjöBus är så himla litet att man faktiskt kan sitta och fika och titta på när de leker, och inte oroa sig för en olycka. Vill inte ha fler brutna ben!

  Om du inte har någon brådska och kan vänta med ett syskon i ett par år så kan vi hänga på ÖF tillsammans! :)

  2011-02-28 kl 5:28 e m
 • i min lilla lilla värld

  Åh, va underbart med en resa. DET gör ni rätt i!!!! Om allt går som det ska med minibebis åker vi till Vietnam i januari och blir borta några månader, men då ska verkligen ALLT stämma

  2011-02-28 kl 9:33 e m
 • Liw

  Lyx! blir så avis, önskar vi hade haft råd att fara i höstas som var tanken, men vi får ta det nästa höst istället :-)

  Kram

  2011-02-28 kl 10:44 e m
 • i min lilla lilla värld

  Har ni tänkt ut när hon ska sluta med napp?

  2011-03-01 kl 1:30 e m
 • J.S

  Vi drar till Thailand 23/3 ;) men Mallis låter också sköööönt….

  2011-03-01 kl 5:46 e m

Kommentera


2 − = noll