Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

BVC

2014-04-07 @ 14:31

Nu är båda småtrollen besiktigade på BVC. Jag kan nog räkna på en hand hur måna gånger Elsa har vart på BVC – inte för att jag är orolig och vill gå oftare. Hon växer så det knakar – 9,2 kg och 72 cm lång nu vid 9 månader. Hon var så snäll och satt och pillade på lite leksaker på golvet medans vi pratade och gjorde Astrids 3 års kontroll. Min stora tjej som munnen går i ett i vanliga fall, hon som babblar och tjoar konstant här hemma. Ja, hon var knäpptyst när sköterskan frågade henne om vad som var på de olika bilderna. Vid 3 års kontrollen så vill man se och höra hur barnen pratar och förstår. Haha, ja det var tyst i det där undersökningsrummet. Tillslut så viskade Astrid och pekade lite halvt på bilderna. Vi var där i 45 min så hon hann tina upp.  Det både räknades, pekades och trotsades – hon hann till och med fiska med sköterskans måttband från en stol.

Båda ungarna fick OK. Men jag är lite orolig över att Astrid är så liten och nätt fortfarande. Jag tycker inte att hon växt speciellt den sista tiden och hon följer inte riktigt sin kurva utan har halkat ner en ”halv kanal”. Hon har visserligen aldrig följt sin kurva till punkt och pricka men hon är ändå 3 år. Vi får se efter sommaren – då ska vi dit och tillväxtväga henne (som vi gjort sedan hon föddes). Sköterskan tyckte inte att jag skulle oroa mig men det är svårt att inte göra det.

DSC008432 kommentarer på inlägget “BVC”

 • Elin

  Svar: Jaha se där ja. Vad komiskt. :) Har faktiskt mina syskonbarn i Fagervik. :)

  2014-04-07 kl 18:27
 • Sandy

  Dom är så fina dina flickor!
  Isabelle känns också väldigt liten, nu efter alla sjukdomar är hon nere på strax över 10 kilo i vikt så Wilma ligger inte lågt efter.. Och jag är ganska kort i rocken så kanske har hon det efter mig. Vissa barn är stora, andra mindre.. :)

  2014-04-07 kl 22:26

Kommentera


7 × sex =