Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Dela med sig

2014-03-27 @ 09:58

Aldrig. Nej. Sluta. Ta bort henne. Astrid kan inte dela med sig till lillasyster (många gånger). Så fort Elsa hittar en leksak som hon pillar på så kommer AstridPolis och knycker den – även fast hon leker med något annat. Elsa får ju absolut inte leka med Astrids grejer, och om hon måste så väljer Astrid ut den tråkigaste leksaken av alla för att ge till syrran. Visst det är Astrids leksaker, men dela med dig unge!!! Hon vet att hon är större och har övertaget (en stund till iallafall). Astrid är en gnällspik som retas och skvallrar. ”Mamma, Elsa slog mig på näsan. Säg åt henne.” ”NEEEEJ ELSA ta inte mina saker.” Och så rätt vad det är så ligger dom båda i sängen och pussas och kramas: ”Gå nu Mamma vi ska gosa”. Om Elsa trillar i golvet så springer Astrid dit och ska trösta. Hon vill hjälpa att klä av henne och byta blöja. Alltså mina älsklingar KAN ju faktiskt vara goa mot varandra. Vi får väl se hur det blir när Elsa blir större och säger ifrån!?

Jag har ju lärt mig en sak att inte säga till Astrid. Aldrig berätta att hon har haft den leksaken, dom kläderna eller det gosedjuret när hon var liten. För då får inte Elsa använda det även fast det inte passar Astrid längre.

20140327-095614.jpg
Inte många gånger Elsa får använda gåstolen för den har ju faktiskt varit Astrids först….Kommentera


+ tre = 6