Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det går inte…

2014-04-08 @ 05:24

Måste sova. Måste sova. Måste sova. 3.50 startade tydligen min dag. Och nu ligger jag här i mörkret. Ensam vaken. Mensvärk. Pigg. Eller så pigg man är kl 05. Jag kan inte somna om. Elsa stånka och gnuttade innan klockan slagit 04 och T stormade ner till soffan för att hinna få sova en stund innan kl ringer. Nu är det bara 1 timme kvar innan jag ska kliva upp så jag kan lika gärna vara vaken. 4 timmars sömn är för lite för mig men förhoppningsvis kan jag ta igen det efter jag lämnat Astrid på dagis. Eller? Vilken chansning.

Förstod att jag inte skulle ha sådan tur med sömnen denna natt eftersom båda barnen sov till 08 igår. Sluta gnäll…

På agendan idag då!? Ja, vi suddar den och hoppas på sömn. Men jag måste sätta på halkskydd till den nymålade trappan. Bädda rent i sängarna. Stryka och sy upp gardiner. Göra en Västerbottenost paj.

En lagom lugn Tisdag hoppas jag på. GodmorgonKommentera


6 − tre =