Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Det var inte igår

2015-04-13 @ 13:30

Mitt senaste inlägg var i några dagar innan Elsas 1 årsdag – och nu blir hon 2 år om 2,5 månad. Det är inte klokt vad tiden går!

Vad har hänt sedan sist? Ganska mycket.

Men Elsa har sedan 6 månader tillbaka gått på förskolan. Hon går tillsammans med Astrid fast på småbarnsavdelningen, så ibland har barnen aktiviteter tillsammans och ibland är dom uppdelade. Elsas inskolning gick som en dans, fast det kanske inte är så konstigt eftersom hon alltid har vart med när jag lämnat/hämtat Astrid. Jag gillar alla deras pedagoger väldigt mycket och det känns tryggt att lämna barnen på dagarna.

När Elsa började förskolan så började jag att plugga Ekonomi på heltid. Så barnen har gått max 20tim/vecka – och varit väldigt mkt lediga.

Men nu är skolan slut och barnen har blivit 15 timmars barn från och med imorrn – och jag är numera arbetssökande. Det känns både läskigt och jäkligt spännande, ja alltså det är inte spännande att vara arbetslös utan jag ser fram emot att förhoppningsvis få ett nytt spännande jobb väldigt snart..

Och vad har hänt med Astrid då? Nu är det 2 veckor kvar tills hon blir 4 år. Hon är en riktig stortjej, trotsig, jäklig och helt underbar. Hon älskar förskolan nu (hon hade det väldigt tufft i början när vi flytta hit), hon går på gympa 1 dag i veckan och vi har precis börjat simmat/bada med henne (hon har inte gillat vatten innan, men nu så…). Hemma är hon väldigt bestämd, envis och bossig, men annars är hon lugn och lättsam. Hon gör mig gråhårig under större delar av dagarna fast är extremt rolig att umgås med. Nu när snön äntligen har försvunnit så vill hon jämnt vara ute och cykla. Min stora fina tjej.

IMG_1341Kommentera


× 7 = fjorton