Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Godmorgon

2014-04-06 @ 06:50

Lite av en sovmorgon idag. Astrid kom in 7.15 och Elsa sover fortfarande. Efter att vi gått över till sommartid har det blivit knepigt med nattningarna. Astrid vill ju absolut inte gå och lägga sig 19. ” Mamma det är ljust ute, det är inte kväll nu”. Och Elsa har tyvärr blivit en pina på nätterna – hon som man bara lagt i sin säng och klappat några gånger i ansiktet för att sedan gå ur sovrummet, så sover hon TILL att skrika, grina tills jag tar upp henne i famnen och då somnar hon efter några minuter. Men vaknar 700 ggr under kvällen och natten när hon märker att hon inte ligger i min famn.

Igår var ingen kul kväll. Ensam med båda barnen som skrek på varsin våning. Ett jäkla spring i trappen. Sent blev det med allt efter att barnens rutiner blivit hejcon bacon under dagen.

Nu börjar det knorras i spjälsängen bredvid. Dags att fixa frukost till mig och mina tjejer innan vi ska hämta upp Tobias. Godmorgon Söndag!!2 kommentarer på inlägget “Godmorgon”

  • Elin

    Hej. Ja jag bor i Timrå. :) Jag har kikat in din blogg också men inte fattat att du också bor här i närheten. 😛

    2014-04-07 kl 11:37
  • mamamia

    Då bor vi nog ganska nära. Jag bor i Fagervik:)

    2014-04-07 kl 14:09

Kommentera


åtta − 7 =