Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Godmorgon Lördag

2014-03-29 @ 13:12

Ger ni Mamma och Pappa sovmorgon imorrn!? Snälla. Okej sa Astrid, och jag var uppe med Elsa 5.30 och Astrid vakna 5.55. Va faan!! Dom brukar aldrig vakna innan 6. Eller inte ofta iallafall. Jaja, smög ner med mina ungar hopp om att tro att T skulle få sova vidare. Haha. Som om det går att smyga med 2 vildingar. Han fick ligga och dra sig till 7.30 då jag serverade en brak-lördags-gotte-frukost.

Elsa somna om och vi andra gick ut och gjorde lite hederligt trädgårdsarbete. Alltså jag har ingen aning om vad jag pysslar med. Visst, kratta och sopa är ju inga problem. Men dom som bodde här innan oss älskade att hålla på i trädgården – vi har tydligen rosbuskar längs hela förrådsväggen, en jäkla massa bärbuskar, blommor, häckar, träd, äppelträd, växter, vanliga buskar osv. Vi har även 2 dammar som ska fyllas igen. Dom är skitstora. Det var det första vi gjorde när vi flytta hit, tömde dom på vatten. Djupa dammar när man har småbarn fungerar inte. Och runt dom är det en massa växter som jag jämnat med marken nu. Ja, det blir spännande och se ifall vi får det fint här tills sommaren.

Vi har invigt grillen hemma också. Varmkorv till lunch. Och vi fortsätter på grilltema så kvällens middag blir grillad fläskfilé. Det känns ju nästan som sommar.

Astrid surpuppa skulle absolut inte gå ut idag. Hon har inte varit inne sedan strax efter 9. Hon är ute fortfarande. Hon skulle absolut inte sova efter lunch. Hon ligger och snarkar i vagnen nu. Alltså jag blir galen på henne ibland. Igår skulle hon inte heller gå ut (det brukar vara så att man måste tvinga henne) sedan vill hon aldrig gå in.

Ha en trevlig helg i vårvädret!!

20140329-131053.jpg

20140329-131108.jpgKommentera


− 2 = sex