Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

hej

2014-06-18 @ 10:23

Nu är det inte många dagar kvar tills Elsa fyller 1 år.  Min stora tjej. Hon är så himla rolig just nu, och hon vet om det själv också – teaterapan. Tänderna växer så det knakar och hon har det rätt så jobbigt faktiskt. Vill inte äta ordentligt och sover som en kratta. Mycket tjureri från hennes sida. Förra veckan betade hon även av Tredagarsfebern.

Jag och Astrid åkte till Stockholm för knappt 2 veckor sedan. Bara hon och jag. Åh det är det längsta jag har vart från min lilla plutt – 5 dagar. Jag har inte ens vart borta från Astrid i 5 dagar, knappt 2 faktiskt. Nu kommer jag inte lämna ungarna på hela sommaren:) Vi bodde hemma hos mormor och morfar och hittade på en massa skoj. Astrid behöver uppmärksamhet. Hon har blivit väldigt modig och framåt. Och det är mycket ” titta på mig”. Och jag tycker att det är synd att hon nästan tävlar mot Elsa. Och hon gör nästan allt för att man ska titta på henne istället för Elsa. Det är inte lätt just nu, och jag förstår det, för det händer väldigt mycket i Elsas utveckling nu och det är ju klart att vi ser det. Men det känns som om det inte blir någon trevlig balans här hemma. Äsch, svårt att sätta ord på.  Men på tåget till Stockholm träffade hon en jämngammal flicka som hon lekte med i minst 2 timmar. Helt underbart att hon börjar ta för sig, hon som alltid har vart så blyg inför andra barn.

Ja, och den stora ungen har ju verkligen blivit stor. Hela 3 år har hon hunnit fylla. Och det firades med pompa och ståt. Först på morgonen så fick hon vara med på Dagens Grattis på Bollibompa. Sedan så hade ju systrar, kusiner, mormor och morfar rest upp från Sthlm. Det blev kalas med tårta och finfina pressies.

Nästa helg är det Elsas tur att hålla kalas.

Jag har inga bebisar längre….

20140618-102540-37540253.jpgKommentera


+ 9 = arton