Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Swoosch, så är det Måndag igen

2014-04-14 @ 06:53

Helgerna går för fort, även fast ungarna har väckt oss innan kl 06 hela helgen. Eller det är Elsa som väcker Astrid, och sedan kan ingen somna om.

Under fredagen hämtade vi upp farmor och åkte sedan till Folkets Hus för att äta lunch och gå på biblioteket med barnen. Jag älskar bibblan. När jag var liten var jag och min lillasyster jämnt där och lånade böcker. Under sommaren lånade vi stora kassar med böcker som vi plöjde. Jag som älskar att läsa böcker har väl typ läst 2 böcker sedan Astrid föddes.

Sedan har vi hunnit med trädgårdsarbete, knattebio, satt sommardäck på bilen, grillat, påskpyntat, pysslat, provbakat muffins inför Astrids kalas (som bara är 2 veckor bort), gungat, promenerat, haft fikabesök och bråkat. Dessa trotsiga bråk gör mig galen. Jag biter mig i tungan.

Det enda som är bra med att det är måndag är att min och barnens morgonrutiner gäller som vanligt. Det är jätteskönt att T är ledig varje helg men det blir alltid hejcon bacon på mornarna och Astrid vägrar jämnt att äta frukost – hon petar lite i youghurten. Det blir hetsigt och rörigt. Jag säger inte att det är hans fel – men det är nog en vanesak.

Jaja, dags att brygga lite kaffe kanske. Sömnen inatt har ju vart obefintlig med Elsa-bus. Tur att Astrid fortfarande sover.

20140414-065230.jpg

20140414-065242.jpg

20140414-065253.jpgKommentera


+ fem = 9