Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Varför inte

2014-02-06 @ 08:47

Tur i oturen att jag går hemma mammaledig. Herregud vad vi hade fått vabba annars. Astrid har blivit extremt förkyld igen. Hon hade vart ledsen på dagis igår över att hon vart så snorig och vägrat sova. Så fort hon lägger nig ner så börjar hon hosta – och inatt var det till och med nära att kräkas pga all hosta. Hon är jätte duktig på att få i sig hostmedicin – så det är ju skönt. Elsas näsa rinner som en kran. En riktig snor-kran. Hon har knappt kunnat sova inatt. Vad är det med alla dessa sjukdomar som vi aldrig blir kvitt. Jag har kännt mig inlåst sedan vi flytta hit. Inte kunnat träffa folk eller vara med på aktiviteter med barnen för alltid är någon sjuk. Bläääääk!
Sjuka barn hemma är fasiken inte roligt. Nu önskar jag att man hade 8 armar så alla kunde vara nöjda.4 kommentarer på inlägget “Varför inte”

 • mjukismamman

  Ja tiden går fort, v.33 nu.
  Längtar så jag blir sjuk :-)
  Dina flickor börjar bli stora nu, båda 2.
  Antar att tiden springer iväg med 2 små barn.

  2014-02-06 kl 16:35
 • Josse

  Har för mig man får börja VABa under föräldraledigheten också men ifrån ett visst antal månader på bebis (kan det varit fr om 8-9 månader?). Du borde kolla upp det om ni är sjuka mycket, är rätt säker på att jag läste att man har rätt till det nånstans på Försäkringskassans hemsida.

  2014-03-17 kl 22:16
 • Josse

  Jag är alldeles för snurrig, kollade precis upp det själv och av någon underlig anledning hade jag snurrat till det rejält tyvärr! Kan ju försöka skylla det på amningshjärnan jag hade för några månader sedan när jag läste om det. Var väl mest önsketänkande! Haha.. Sorry iaf!

  2014-03-17 kl 22:20
 • mamamia

  hahah så synd att det inte stämde – hade ju varit rätt så bra. :)

  2014-03-19 kl 13:48

Kommentera


8 × = åtta