Add Comment Register

Familjefredag.

fredag 20 september 2013 kl 18:02 | Allmänt

Alla barn är hemma för en gångs skull. Så nu sitter vi och tittar på Josef, drömmarnas konung och har lite fredagsmys. Snart ska Viggo gå och lägga sig snart. Sen ska jag och tjejerna fortsätta kolla på filmen.

Imorgon ska vi en tur ut i skogen och leta efter svamp. Ska bli kul. Får bara hoppas det blir fint väder. Fast det tror jag iaf

Nu ska jag fortsätta här hemma. Ha en skön fredag!

Sponsrat inlägg

fredag 20 september 2013 kl 12:23 | Sponsrade inlägg

Jag har fått en förfrågan att skriva lite om en norsk spelsida.

Detta är en väldigt intressant sida och jag har kollat in den lite snabbt. Vad jag kan se så har dom det mesta i spelväg Dom har många Spilleautomater alltså spelautomater. Jag är särskilt intresserad av en som heter Greedy goblins. Den verkar faktiskt ganska häftig. Men dom har ju även bordsspel, så som Black jack, roulette mm.

Jag har själv alltid varit facinerad av det här med spelsajter. Jag har även testat på att spela en eller 2 gånger i mitt liv.

Dock har jag inte fastnat för nåt särskilt men jag tror nog att jag kanske en dag säkert hittar något jag skulle kunna gilla. De gånger jag har spelat har jag testat roulette. Jag har inte lyckats vinna särsklit mycket och alltid förlorat mina pengar men jag har ju spelat för de pengar man fått när man startat spelet.

Att spela på internet kan ju för vissa klassas som ett beroende men jag anser att det beror helt på hur mycket man spelar och hur länge. I min mening kan egentligen alla spela, i måttliga mängder.

Internetspelande har blivit så otroligt stort nu med alla spel som finns. Men samtidigt så är det fortfarande många som föredrar att spela ”på riktigt” alltså se den man spelar med. Jag är väl en av dem. Men samtidigt så kan jag oxå spela en hel del på internet med.

En sida som norgespill är en sida som jag tror många skulle kunna gilla. Det finns många olika spel, något för alla. Oavsett vilket smak man har när det gäller spel. Att man dessutom kan vinna pengar gör ju att det faktiskt kan bli ganska intressant till slut.

I dagens samhälle har det blivit mer och mer vanligt att man spelar på internet. Vissa har ju till och med utvecklat olika strategier för hur man lättast tjänar pengar. Jag för min del tror inte så mycket på att man kan göra så. Jag har testat men jag anser att det inte fungerar. Vissa påstår ju att dom kan tjäna flera 1000 om dagen för att spela på vissa sätt. Men jag tror bara det är bluff och båg.

När det kommer till norgespills hemsida tror jag inte att man kan ”fuska” för att kunna vinna pengar. Men det finns ju sätt för allting egentligen. Jag skulle gärna försöka om jag hade trott att det fungerade. Men som sagt jag tror inte på det.

Så för att komma till saken. Jag tycker alla iaf borde kolla in norgespills hemsida bara för att se vad det är för något.

Totalt jävla förvirrad!!!

lördag 14 september 2013 kl 21:40 | Ilska!!!!

Får komma iväg ett dygn ungefär för att ta hand om mig själv och försöka må bättre! Och vad händer? Jo jag mår ännu sämre när jag kommer hem??

Fan vad jag hatar mitt liv just nu! Nu kommer det dessutom bli en ny vända med familjerätten enbart för att barnens pappa anser att dom måste blandas in! Jag sa iofs till honom att jag ska höra av mig t dem. Men jag anser att om han nu kan sköta sitt ansvar utan dem så ska det inte behövas! Men han anser ändå att dom ska blandas in! Jag tror han döljer ngt som han kommer ta upp led dem för att ställa till det totalt för mig!

Så nu sitter jag hemma, i mörkret och gråter så det gör ont i hela kroppen! Jag pallar inte med detta! Jag orkar inte!

Och dessutom så har jag även strul med skolan och det finns en stor jävla risk att jag inte får gå kvar utbildningen! Jag vet fan inte vad jag ska göra längre! Jag önskar att mitt liv vore bättre!

Men jag får helt enkelt göra mitt bästa för att allt ska funka, för barnens skull! Jag kan inte bryta ihop nu! För vem ska då ta hand om barnen???

Nej usch detta inlägg blev jobbigt! Men så är det väl ibland! Jag mår dåligt och då skriver jag! Så är det helt enkelt!

”Life’s a Bitch! Get used to it!”

Trötta familjen…

onsdag 11 september 2013 kl 19:45 | Allmänt

Viggo somnade direkt när han lade sig. Tjejerna lär väl somna när som nu och jag kommer nog somna snabbt idag med. Det har varit en lång dag för hela familjen.

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om idag. Är helt tom i skallen….

Men men så är det väl ibland. Nu ska jag se på tv och slappa.

Första dagen avklarad

onsdag 11 september 2013 kl 17:12 | Allmänt

Så ont i fötterna och har nog 10 skoskav eller så…. Men det har varit en bra första dag på praktiken. Lugnt tempo och jag har fått syssla med saker jag faktiskt gillar :-) förmiddagen från halv 11 ungefär till halv 2 var jag på skönhet och sen åt jag och va ungefär 1 timme till där. Sen var jag på resterande avdelningar resten av dagen. Nu sitter jag på bussen mot Kulltorp för att hämta barnen. Sen blir det hem och laga middag till oss! Imorgon ska jag börja 10 istället för halv 11 och gå mina 7 timmar.

Suck. Upptäckte precis att det regnar…. Jippi att gå hem från skolan och förskolan med 3 trötta barn i regn… Hoppas det slutar innan jag kommer fram!

Nu ska jag sätta mig och gå igenom lite papper jag fått.

Föräldramöte!

tisdag 10 september 2013 kl 16:04 | Allmänt

Idag blir det föräldramöte på Viggos förskola. Ska bli roligt att träffa alla andra föräldrar :) ska även bli intressant att få veta lite mer om förskolan. Dom ska även visa en film på barnen. Ska bli underbart att komma hemifrån ett tag. Johanna ska passa barnen så barnens pappa ska oxå med.

Utöver det har jag även fått veta att jag fått praktik nu :) Ska börja imorgon! Det blev Åhléns som jag ville. Dock bara onsdag och torsdag än så länge i 2 veckor sen får vi se vad som händer. Har jag tur kan jag få en dag till annars får jag se mig om efter en annan praktik.

Städa städa städa…..

måndag 9 september 2013 kl 11:30 | Allmänt

Det är såååå tråkigt!!! Men vad har man för val? Det ser ut som fan här hemma nu! Så det är bara att köra på! Just nu håller jag på med köket. Disk mm. Har slängt iväg ett gäng pappersförpackningar t återvinningen, det är skönt att ha en station utanför parkeringen! Sen när jag e färdig där blir det att gå på hallen, sen storarummet, badrummet, mitt rum och tjejernas rum. Så jag lär vara sysselsatt hela dagen… Suck. Sen ska man hinna med att göra mat och leka med barnen med. Tror jag får dela upp städningen till 2 dagar om jag ska hinna…. Suck säger jag bara alltså!

Resultat efter 4 veckor!

söndag 8 september 2013 kl 08:35 | Viktresan

Jag är nöjd! Det går neråt trots jag inte äter ”rätt”. Jag är faktiskt förvånad över resultaten. Vikten går ju inte så fort neråt, men mina centimeter bara försvinner :)

Så här ser det ut nu:

Vikt: 103,1 (104,4) -1,3 kg
Längd: 187 cm
BMI: 29,4 (29,8)

Boobs: 106 (108) -2 cm
Midja: 89,7 (96,7) -7 cm
Mage: 117,5 (122) -4,5 cm
Höfter: 113 (119,8 från start) -6,8 cm
Rumpa: 119 (121,8) -2,6 cm
V lår: 68,5 (73,4) -4,9 cm
H lår: 65,5 (71,2) -5,7 cm

Så resultaten efter 4 veckor är underbara! Jag har minskat totalt:

Vikt -2,5 kg
Boobs -4 cm
Midja -13 cm
Mage -2,5 cm
Höfter -6,8 cm
Rumpa -4,7 cm
V lår -9,6 cm
H lår -14,5 cm

Och det är underbart! Känner mig ju inte lättare men byxorna har börjat sitta lösare :)

Återigen förundras jag av detta! Om 2 veckor ska jag mäta igen och jag undrar hur det kommer se ut då. Jag hoppas ju att det kommer ge bra resultat då med!

Håll tummarna!

Så kan det vara ibland

måndag 2 september 2013 kl 11:09 | Allmänt

Inget internet = inget bloggande! Men vad ska man göra! Ibland blir det bara så.

Så nu sitter jag på en datior på bibblan och bloggar lite snabbt. Ska snart iväg och handla innan det är dags att hämta barnen….

Får förhoppningsvis besked under dagen ang praktiken men vi får se. Jag hoppas! Jag vill så gärna vara på en praktik där jag kan syssla med många olika saker. Men som sagt. Vi får se hur det går.

Men nu ska jag vidare. Ha det så bra. Vet inte när vi hörs igen men förhoppningsvis snart!

Händer inte så mkt just nu….

torsdag 29 augusti 2013 kl 14:45 | Allmänt

Livet är ganska slött för min del just nu. Har liksom hamnat i en spärr där jag känner att jag inte orkar något alls! Jag kommer knappt upp på morgonen, jag har halkat efter med disken och städningen. Men just nu mår jag inte så bra. Jag kan inte förstå varför dock men jag hoppas snart jag ser en ljusning på detta för jag pallar inte må skit längre! Jag tar mina piller, men vissa dagar glömmer jag. Jag som alltid klarat av att komma ihåg dem! Nu vet jag inte vad som är fel.

Jag känner bara att jag vill krypa ner under täcket och stanna där! Låta någon annan ta ansvar och skita i allt!!!

Men jag vet ju att jag inte kan det. Jag har ju 3 barn son behöver min fulla uppmärksamhet hela tiden! Och då måste man helt enkelt bita ihop och ta tag i sig själv!

Sen kan det ju ha att göra med att jag fortfarande inte är helt färdig i det gamla huset. Ska dit idag och röja loss. Hoppas bara att barnens pappa kan ta ledigt imorgon så vi kan slösa hela dagen i huset och fixa och dona! Vi ska lämna nycklarna på Lördag.

Jag hoppas så att vi hinner. Men så jobbar jag oxå bäst under press så det kommer säkert gå jättebra! Eller inte….

Usch denna helgen kommer vara hemsk! Jag tror inte jag kommer palla trycket och jag är nog lite orolig för att jag kommer bryta ihop. Får prata med barnens pappa om detta med så han är införstådd med det han oxå. Så han finns här och kan ta barnen om det behövs….

Jaja nu ska jag och Viggolin strax bege oss till tvättstugan igen. Hoppas bara tvätten är torr nu. Kommer inte hinna så mkt mer idag så…

Ha en skön dag!