Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Trög vecka med fartfyllt slut

Veckan har verkligen varit trög, jag och lill tjejen har varit smått isolerade här hemma eftersom hon förmodligen har RS virus och smitta någon annan bebis vill vi ju inte. Idag kommer både mormor och moster ner för att fira lillan som fyller 1 år  morgon, nu är det operation städning som gäller inför morgondagens kalas. Igår tog jag en sväng med både damsugaren ocg moppen genom hela huset för att slippa stressa runt idag, i morse innan jag åkte för att lämna storis på dagis var allt som ogjort igen. Morgon började fin fint, storis kom inskuttandes vid 7 så jag satt lillan med pappa vid frukost bordet och storis följde med mig på dass. Storis pladdrar på för fullt om att hon inte ville ha ny blöja eftersom det bara var ”kissiblöja bara” sen säger det sprak i blöjan och det pillimariska leendet dök upp i hennes ansikte, sen traskade hon ut i hallen för att bajsa klart. Jag pinnar iväg för att slänga på mig ett par brallor, i köket hör jag storis säga ” pappa nu kisste jag ” jag tänker inte så mycket på det förens jag var på väg ut för att byta denna bajsblöja när jag plötsligt ser små högar liggandes på golvet, jag inser snabbt att blöjan läcker. Jag rusar fram och grabbar tag i henne och ser att det har runnit längs benen på henne och bajset är över nästan hela huset, men som tur är bor vi i ett I land så sån här går ju att lösa ;). När storis var ombytt och klar var det dax att byta blöja på lillan och när jag lyfter henne så droppar det kiss över hela golvet,  j*vla måndags exemplar jag måste ha satt på tjejerna igår tänker jag. Nu har jag åter igen dammsugit golvet efter frukosten och moppat nästan hela huset igen.

Nu har jag insett att som små barn förälder och även som förälder överlag så kommer man nog aldrig kommer undan dessa oförutsägbara små olyckor, som förälder får man leva med att alltid ha en plan B och C i bakfickan :) . Hahah det kanske är sånt här man ska skriva i jobb ansökan när man vill framhäva sin förmåga att hantera stress andra bökiga saker.
Kommentera