Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Vilken morgon!!

Vaknade tidigare än jag planerat utav en fruktansvärd dröm. Drömde att Tage gått bort och tårarna rann på kinderna när jag slog upp ögonen. Usch min lilla bebis. Men jag kom ganska fort till sans igen och insåg att det var en dröm.

Gick sedan ut och gick en runda i det fina vädret. Är inne i en Bruce Springsteen-period just nu. Så med bruce i öronen gick jag till mormors lägenhet där de rensade ut. Synd att jag inte kunde hjälpa till så mycket, men så är det när man jobbar.

Väl hemma blev frukosten intagen och nu ligger jag i soffan och njuter av att ta det lite lugnt.. Börjar jobba klockan 13 och imorgon är jag äntligen ledig. Längtar efter min fina man! Att vara lediga tillsammans.. Men det kommet väl det med.. I september iallafall!

20120725-111511.jpg

20120725-111517.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 1 = nio