Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Hallåja!

Vaknade runt 9 idag vilket var sååå skönt! Svarade på ett sms som lina skickade igår där hon frågade hur jag jobbade idag.. Skrev att jag var ledig, så blev inbjuden på brunch klockan 10. Snabbt upp, duscha och klä på mig. Sååå mycket god mat väntade på mig!! Nybakade scones, pannkakor, bacon, frukt, smoothie, ja allt helt enkelt!

Efter brunchen snackade vi massor med skit, sedan åkte jag hem, vilade någon timme och sedan hämtade lina och Anna mig. Då väntade taconight. Gött! Efter tacosen gick vi ut och gick en runda och självklart börjar det ösa ner. Mycket fin regnbåge, annars inget positivt med de överhuvudtaget!!

Hemma nu och mannen kom precis innanför dörren. Nu skall jag ägna honom lite tid innan det är dags att skutta in i sovrummet och Nanna.

Hej med er!

20120730-213346.jpg

20120730-213352.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sex − 5 =